کلم کیل یک گیاه خوراکی با برگهای شل و یکی از اعضای باستانی خانواده براسیکا است. خانواده براسیکا شامل سایر سبزیجات چلیپایی دیگر مانند کلم بروکلی، کلم، جوانه بروکسل و گل کلم نیز می باشد.
کلم کیل سرشار از ویتامین A، ویتامین K و ویتامین C است؛ همچنین حاوی مواد معدنی مهم، از جمله مس، پتاسیم، آهن، منگنز و فسفر است. کلم کیل همچنین منبع خوبی برای اسیدهای چرب اومگا-۳ است، و حاوی فیبرهای پایینآورنده کلسترول و کاروتنوئیدها و فلاوونوئیدهای ضدسرطان است.
کلم کیل را میتواند در کیسههای پلاستیکی زیپدار تا پنج روز در یخچال نگهداری کرد. از جمله شیوههای مطلوب برای سرو کردن کلم کیل افزودن آن به سوپ، بشقاب تخممرغ، کاسرول، سالادها- حتی برای روی پیتزا- است. کلم کیل را میتوان له کرد و با گردو و سرکه بالسامیک تف داد، یا با پاستا، دانه کاج و روغن زیتون تف داد.