بلک بری – 500 گرم
بلک بری – 500 گرم
105,000 تومان
دسترسی:ناموجود
بلک بری ها گیاهان بوته ای و چند ساله راست، نیمه راست و یا خزنده و عموماً تیغدار و گاهی بدون تیغ میباشند که دارای ساقه های دو ساله هستند. این نوع ساقه ها در سال اول به سرعت رشد کرده و برگ تولید میکنند و در سال دوم گل داده و تولید میوه میکنند و سپس از بین میروند. آنچه که بلک بریها را از اقوام رازبری خود متمایز می کند این است که نهنج میوه در بلک بری در زمان برداشت با آن باقی میماند، در حالی که در رازبریها نهنج روی میوه نمانده و یک مرکز توخالی در میوه رازبری باقی میگذارد.
بلک بری میوه های متراکم و مغذی است که طیف کاملی از اجزای مغذی را ذخیره می کند. ویتامین های موجود در بلک بری شامل ویتامین A، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B6، فولات، ویتامین C، ویتامین E و ویتامین K می باشد. براساس بانک اطلاعات ملی مواد مغذی آمریکا، مواد معدنی بلک بری شامل کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و روی است. بلک بری همچنین منبع خوبی از اسیدهای آمینه و فیبر غذایی ضروری است و هیچ کلسترول مضری ندارد.
بلک بری حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان قدرتمند است که از بدن به چندین روش محافظت می کند. مؤلفه هایی مانند اسیدهای فنولیک، فلاونوئیدها، و فلاونول ها، به ویژه آنتوسیانوزیدها، در بلک بری در برابر مولکول های مضر اکسیداتیو وجود دارند و عملکرد آنها را خنثی می کنند. این ترکیبات از بدن در برابر طیف وسیعی از بیماری های ناشی از آسیب اکسیداتیو رادیکال های آزاد که ممکن است دلیل اصلی بسیاری از بیماری های کشنده باشند، محافظت می کند.